Dataintegration / systemintegration

Hvor mange systemer ...

...skal jeres medarbejdere kende?

De fleste firmaer har forskellige systemer til forskellige opgaver. Der er gerne et system til regnskab, et til webshoppen, et som sælgerne bruger til at holde styr på kunder og opkald, et mailprogram, et fællesdrev til at dele filer på, måske et kunderelations-system (CRM) til kundeservice etc.

Hvert system løser bestemte opgaver for os. Men med så mange systemer bliver data opdelt, og det kan gøre det rigtig besværligt at finde data. Det betyder samtidig, at hver medarbejder skal sætte sig ind i flere forskellige systemer med forskellige skærmbilleder og forskellig logik, og ofte skal det samme data tastes ind i flere forskellige systemer.

Med andre ord springes der over, hvor gærdet er højest - eller i hvert fald meget højere, end det behøver at være.

 

 

Forskellige IT-systemer

1 tool strategy

Hjælp jeres medarbejdere ved at sikre, at de kan udføre deres arbejde i et enkelt system frem for at skulle arbejde i en lang række forskellige systemer.

Systemintegration

Det smartere system

Vi integrerer jeres systemer, så de kan kommunikere og dele data, og så jeres medarbejdere kan arbejde i et enkelt system, der kan klare det hele.

Vi forenkler samtidig skærmbillederne, så jeres medarbejdere udelukkende ser de felter og funktioner, de har brug for. På den måde reduceres chancen for manuelle fejl drastisk, og det bliver lettere og hurtigere for medarbejderne at udføre deres arbejde.

Så bliver gærdet ikke lavere...